Diners

Neix Cobs & Tops, el nou local de Sabadell especialitzat en dònuts

El negoci el porten tres joves del Baix Llobregat, que tenen una altra botiga al Baricentro

Robert Ocon és un dels fundadors de Cobs & Tops / LLUÍS FRANCO

Sabadell estrena un local especialitzat en dònuts i berlines personalitzables. Es tracta de Cobs & Tops, un negoci creat per tres joves del Baix Llobregat que compta amb un altre establiment al Baricentro de Barberà del Vallès.

La nova botiga a Sabadell està situada a la Rambla, 106, i està operativa des del passat divendres. Cobs & Tops ofereix un servei de take away, però no disposa de taules a l’interior del local per quedar-s’hi a menjar. També compta amb servei a domicili a través de l’aplicació de Glovo.

L’establiment està situat a la Rambla, 106 / LLUÍS FRANCO

Els dònuts i les berlines de Cobs & Tops — que s’elaboren en un obrador artesà de Corbera de Llobregat, anomenat Obrador Roig— són personalitzables. De fet, l’empresa ofereix als clients més de deu farcits, quatre farciments i dotze guarnicions diferents. “Calculem que tenim unes 900 combinacions possibles i encara en volem fer oferir més“, afirma el cofundador del negoci, Robert Ocon.

Les berlines i els dònuts tenen un preu d’entre dos o tres euros en funció de la quantitat de complements que es vulguin afegir. El local de la Rambla està obert de dilluns a divendres de 9:30 h a 14 h, i de 15 h a 20 h, així com de dissabte a diumenge de 10 h a 14 h, i de 15 h a 20 h.

View this post on Instagram

A post shared by Cobs & Tops® (@cobsandtops)

Quan va començar Cobs & Tops?

Tot va començar el maig del 2020, ja en plena pandèmia, quan Robert Ocon i un amic seu de la infància, Xavier Valentí, van decidir “arriscar” i engegar el negoci. “Vam veure que l’obrador del costat de casa feia uns dònuts molt bons i vam pensar que seria interessant col·laborar amb ells a través de la nostra pròpia marca”, explica Ocon. Per això, també es va unir a l’empresa Sergi Roig, propietari de l’obrador. Així va néixer Cobs & Tops, que els primers mesos només disposava de servei delivery.

Els dònuts de Cobs & Tops són personalitzables / LLUÍS FRANCO

Ja a finals d’agost del 2021, els fundadors van aconseguir obrir un local al Baricentro i, finalment, aquest mes de març han estrenat un establiment a Sabadell. “Vam veure que la Rambla de Sabadell hi havia molta activitat i vam decidir que havíem d’obrir un local aquí. És un lloc ideal per a nosaltres”, assenyala Robert Ocon. La intenció dels dirigents de Cobs & Tops és expandir-se cap a altres ciutats catalanes, com Terrassa i Barcelona, i en un futur fer el salt a Europa.

Comentaris
To Top