Vallès

Desarticulat un clan familiar al Vallès Occidental que traficava amb cocaïna, ketamina i marihuana

L’operació es va saldar amb nou detinguts, cinc plantacions desmantellades i 36.000 euros intervinguts

Droga intervinguda per la Policia Nacional

La Policia Nacional va detenir durant el mes de març nou persones al Vallès Occidental que formaven un clan familiar dedicat al tràfic de drogues. L’organització treballava als municipis de Barberà del Vallès, Badia del Vallès i Montcada i Reixac.

plantacio marihuana policia nacional

Plantació de marihuana intervinguda / Policia Nacional

Després d’investigar-los durant mesos, els agents de la policia van realitzar deu escorcolls simultanis en què van intervenir 1.372 plantes de marihuana, mig quilo de ketamina, 100 grams de cocaïna i 200 comprimits d’anabolitzants. A més, es van trobar vuit armes blanques de grans dimensions, 36.000 euros en efectiu i nou rellotges d’alta gamma. El clan tenia un total de 5 plantacions de cànnabis i 3 punts de venda de droga. Els detinguts van ser posats a disposició judicial.

Arma intervinguda per l’operació de la Policia Nacional

Macrodispositiu policial: 10 escorcolls simultanis

La investigació va començar l’octubre del 2021, quan la comissaria local de Sabadell va tenir sospites de la possible activitat d’una banda criminal que traficava suposadament amb diverses substàncies estupefaents.

Un cop identificats els implicats i localitzades les possibles plantacions de cànnabis així com els domicilis de tot el clan familiar, es va realitzar un macrodispositiu amb 10 escorcolls simultanis (nou habitatges i un local), desmantellant tres punts de venda de substàncies estupefaents i cinc plantacions interiors de cànnabis.

Els agents van detenir nou persones, totes elles de nacionalitat espanyola, per un delicte de pertinença a organització criminal, tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Comentaris
To Top