Diners

Tanca la botiga Mango del Paddock de Sabadell

Mango Paddock Sabadell
Imatge de la botiga Mango del Paddock Bulevard / CEDIDA

La multinacional vallesana dedicada al disseny, la fabricació i la comercialització de roba Mango ha decidit tancar la seva botiga del Paddock Bulevard, situat a l’Eix Macià de Sabadell. L’establiment estava operatiu des del 2018, moment en què el centre comercial va patir una remodelació integral.

La companyia, amb seu a Palau Solità i Plegamans, ha enviat un correu electrònic als clients per avisar-los de la clausura de la botiga. Des de Mango expliquen que els motius del tancament tenen a veure amb la “renovació natural del parc de botigues de la companyia”. No obstant això, asseguren que la botiga que té la multinacional a la Rambla, 27, continuarà amb la seva activitat.

Inditex també va tancar botigues

El Paddock també va patir tancaments d’establiments amb l’arribada de la pandèmia. Inditex va clausurar la botiga Stradivarius, la de Zara i, amb anterioritat, i la de Bershka, tot i que va mantenir oberta la de Pull&Bear. Des de la companyia van argumentar que el centre comercial generava poca rendibilitat al grup.

Comentaris
To Top