Diners

Vuit alternatives d’inversió per a fer front a l’escalada inflacionària

Infinitum Projects

L’expert en inversions i cap d’innovació d’Infinitum Projects, Jordi Mercader, va dur a terme dues conferències sobre gestió patrimonial el passat dimarts

Jordi Mercader, en la seva conferència de dimarts passat / LLUÍS FRANCO

“Si no gestionem l’estalvi, és com si estiguéssim treballant un mes de forma gratuïta”. Així ho assegura l’expert en inversions i cap d’innovació d’Infinitum Projects, Jordi Mercader, qui va dur a dues conferències sobre gestió patrimonial dirigides al públic general el passat dimarts.

En un moment en què la inflació està desbocada (l’IPC  ha superat el 9% aquest mes de març), Mercader considera que “és imprescindible” triar alternatives d’inversió per a “fer créixer els diners” que un té. De fet, el cap d’innovació d’Infinitum Projects exposa que n’hi poden haver diverses: comprar un immoble, avançar la hipoteca, així com invertir en fons d’inversió actius, passius, criptomonedes, borsa, start-ups i or o materials preciosos.

Mercader va assegurar que d’entre aquestes alternatives les que més “rendibilitat econòmica” donen, “a priori”, són les de comprar or o materials preciosos i invertir en fons d’inversió. “Les criptomonedes et poden fer augmentar el teu patrimoni, però assumeixes més risc”, va remarcar.

Comentaris
To Top