Ciutat

Tanca la cafeteria-restaurant del Taulí, el Blues

La cafeteria-restaurant del Parc Taulí, el Blues, tancarà les seves portes aquest divendres, 1 d’abril. Serà l’últim dia en què atendrà els clients, tant usuaris i acompanyants de pacients de l’hospital com professionals que treballen a la corporació sanitària.

La cafeteria - restaurant tanca l'1 d'abril / LLUÍS FRANCO

La cafeteria – restaurant tanca l’1 d’abril / LLUÍS FRANCO

Un cartell anuncia el cessament de l’activitat i des del restaurant s’agraeix “haver compartit tot aquest temps amb nosaltres”. Fonts de l’empresa que ara gestionava la concessió, Aramark, apunten que l’adeu de la cafeteria-restaurant es deu a la finalització de la concessió per gestionar el servei en complir-se els 30 anys pels quals estava atorgada. Els 13 treballadors de l’empresa han estat recol·locats o han acceptat la sortida, segons fonts de la companyia gestora.

Des de la corporació sanitària, fonts oficials expliquen que està previst reconvertir l’espai del restaurant en una zona més de l’hospital, tot i que serà interna i no afectarà els usuaris, encara pendent de donar-se a conèixer a què es destinarà. “Tot aquell espai el farà servir el Taulí”, apunten.

Solució provisional mentre no hi ha alternativa

Tanmateix, a partir de dilluns, 4 d’abril, al vestíbul del Taulí nou hi haurà un espai de pastes i entrepans mentre no es doni una alternativa que s’ha de treballar amb l’Ajuntament.

L’anunci del tancament ha agafat per sorpresa aquest divendres alguns veïns de Sabadell que hi han anat en les últimes hores, com Alícia Moreno. La sabadellenca es preguntava a primera hora del matí si “és normal que deixin Sabadell sense res a l’hospital?”. També ha sorprès a clients i professionals del propi hospital, que desconeixíen la decisió.

Un cartell anuncia el tancament del local / LLUÍS FRANCO

Un cartell anuncia el tancament del local / LLUÍS FRANCO

El Blues homenatja aquest gènere musical tant amb el seu nom com amb la decoració de l’espai, en què sempre hi ha hagut diverses reproduccions de quadres d’Agustí Puig de retrats de grans artistes del blues o el jazz com Randolph Denard Ornette Colemann o Louis Armstrong. Diversos clients, fins i tot, s’han pogut endur alguns quadres de record perquè els hi han regalat els gestors de l’espai.

Comentaris
To Top