ESPORTS

L’OAR Gràcia afronta una doble cita a casa per reforçar les seves opcions

OAR-Salle Montcada Primera

En un espai de 24 hores el conjunt gracienc rep la visita del Sant Joan Despí i el Bordils al pavelló del carrer Boccaccio

L'equip de Cesc Borrell vol mantenir el fortí a casa / Lluís Franco

Cap de setmana important. Al grup català de Primera Nacional d’handbol aquesta jornada no hi ha enfrontaments directes entre equips que busquen la segona plaça disponible per fer fases – La Roca sembla que ja la té adjudicada -, però això no vol dir que no hi hagi partits interessants i complicats per als candidats de la zona alta, i en el cas de l’OAR Gràcia per partida doble, ja que dissabte i diumenge, a les 18 hores, rebrà la visita del Sant Joan Despí i del Bordils respectivament.

Són rivals que han perdut contacte amb els de dalt pels últims resultats desfavorables que els han situat en la setena i vuitena posició. Vindran, doncs, sense cap pressió ni urgència, podran jugar amb total tranquil·litat i no hi ha dubtes que obligaran el conjunt de Cesc Borrell a donar-ho tot en l’intent de superar-los. El Sant Joan Despí, a més, és un dels equips amb molta facilitat golejadora, aspecte a tenir en compte pels verds-i-blancs, que hauran d’explotar també la seva habilitat de cara a la porteria rival sense descuidar la protecció de la pròpia.

Vint-i-quatre hores després es jugarà el partit OAR Gràcia-Bordils que es va suspendre la jornada 17. L’equip bordilenc imposa molt respecte, té jugadors corpulents, i serà també un oponent exigent al qual caldrà dedicar constància, paciència, fermesa i encert. El Gràcia, que depèn només d’ell, no pot deixar escapar aquesta doble oportunitat a casa si vol mantenir la ratxa i continuar avançant cap a l’objectiu.

Comentaris
To Top