EDITORIAL

Sabadell vola alt

L’Aeroport de Sabadell no ens deixa de sorprendre. És un exemple de qualitat empresarial, i constitueix un referent per al desenvolupament econòmic i un pol de formació per a la ciutat i el país.

Heliswiss Ibérica enguany celebra els seus 20 anys d’activitat a l’aeròdrom. Ho ha fet després d’esdevenir una de les poques (comptades) empreses amb la màxima qualificació per part del gegant francès Airbus. El reconeixement atorga l’entrada en el selecte grup service center, que permet fer reparacions estructurals d’helicòpters [pàgines 8 i 9]. Només 400 empreses de tot el món compten amb aquest distintiu, i des d’aquí volem felicitar-la per haver-ho aconseguit.

L’èxit d’aquesta companyia és una mostra més de la gran capacitat atractiva de l’aeroport i de les sinergies i possibilitats que pot generar. Ara farà nou mesos que l’Ajuntament, Aena, el Consorci de la Zona Franca i la UPC van presentar el Hub Aeronàutic de Sabadell amb la idea de projectar l’equipament des del punt de vista empresarial i formatiu. La iniciativa és positiva, però pensem que és necessari marcar-se objectius clars i definir accions concretes. No hem tingut novetats en relació amb aquesta qüestió des de fa temps. Esperem, en aquest sentit, que es facin avenços ben aviat pel bé de l’aeroport i de la ciutat.

Comentaris
To Top