CASTELLAR

Doctor Prats i Suu també actuaran a la Marató per la Diversitat de Suma+

doctor prats castellar

Fins ara, sabíem que el festival solidari comptarà amb Manel, Xiula, Dàmaris Gelabert i Clara Peya

Doctor Prats en concert / ACN

El cartell del festival solidari de Suma+ ja ha revelat tots els noms dels grans artistes que actuaran a Castellar del Vallès, del 27 al 29 de maig. Fins ara, sabíem que hi seran Manel, Xiula, Dàmaris Gelabert i Clara Peya. Darrerament, s’hi han afegit dos artistes de gran renom, Doctor Prats i Suu.

L’entitat castellarenca Suma+ impulsa la 3a edició de la Marató per la Diversitat, una cita sense ànim de lucre que tots els diners que recapta són destinats a l’atenció d’alumnes amb necessitats especials a les escoles ordinàries. Són també jornades de reivindicació per a sensibilitzar la societat.

Suu i Doctor Prats actuaran divendres, 27 de maig, a les 21h i a les 23h. Aniran precedits del sabadellenc Roger Padrós (20h), que farà de teloner.

Dissabte serà el torn de Xiula (12 h), Clara Peya (21h) i Manel (23h). El diumenge, Dàmaris Gelabert (11h).  Les actuacions aniran acompanyades de Food Trucks i activitats inclusives.

Precisament, una altra de les novetats de l’edició del festival solidari serà que, dissabte 28 de maig, s’organitzarà l’Univers Suma+. Es tractarà d’una fira d’entitats i projectes d’arreu de Catalunya relacionats amb la diversitat. L’espai acollirà activitats culturals i esportives.

La Marató per la Diversitat va ser impulsada  per  famílies d’escoles de Castellar. Des de fa anys, lluita per aconseguir que la Generalitat apliqui el decret d’inclusió i doti les aules més recursos i de professionals especialitzats.

3a marato diversitat suma

Comentaris
To Top