Diners

Sabadell estrena dues botigues de mobles: Banak Importa i Kenav

Kenav Mobles

El centre comercial Parc Comercial Via Sabadell compta ja amb més de 20 comerços en total

Aparador de la botiga de Banak Importa / CEDIDA

El Parc Comercial Via Sabadell incorpora dues noves botigues especialitzades en mobles des d’aquest divendres 29 d’abril: Banak Importa i Kenav. La primera d’elles, que compta amb més de 70 anys d’activitat, està especialitzada en mobles naturals i de decoració, a més d’una àmplia gamma de decoració i tèxtil.

La segona, creada el 2011, inaugura una exposició amb mobiliari de decoració i una imatge de marca “pròpia i personal”. Amb aquests dos nous establiments, Via Sabadell ja n’ha estrenat quatre des de principis d’any. Les últimes obertures van ser la de Wala i Primaprix. El centre comercial compta ja amb més de 20 comerços en total.

La cadena de supermercats Primaprix inaugura el seu primer establiment a Sabadell

Comentaris
To Top