Ciutat

L’Outlet de CIPO preveu obtenir els millors resultats de la seva història

Mercat St Joan CIPO / Victòria Rovira
Outlet de CIPO / VICTÒRIA ROVIRA

La 13a edició l’outlet de CIPO al Mercat de Sant Joan de Sabadell està sent un èxit. Després de l’inici fulgurant del divendres, les vendes d’aquest dissabte continuen a bon ritme i els organitzadors preveuen que enguany es puguin arribar a vendre gairebé un 50% de les 4.635 peces de roba disponibles. Així ho afirma el president de CIPO, Joan Madaula, destacant també les virtuts de l’outlet que celebren aquests dies: “És un outlet molt complet i amb el ritme que portem podríem obtenir els millors resultats de la nostra història”.

BENEFICIS HISTÒRICS PER UNA BONA CAUSA

En concret estimen que els beneficis d’aquesta edició puguin acostar-se als 15.000 euros, una recaptació amb la qual finançaran l’adequació de les naus de Castellar del Vallès, on volen instal·lar  el nou Servei de gestió de residus.

La venda solidària, que va començar el divendres 29 d’abril, s’allargarà fins al diumenge amb un horari de 10h a 20h.

Comentaris
To Top