Publicitat
Ciutat

Els sindicats de Sabadell es mobilitzen per l’1 de maig

La manifestació al seu pas per l'Avinguda Barberà / VICTÒRIA ROVIRA

Unes dues-centes persones s’han manifestat a Sabadell amb motiu del dia del treballador. La concentració ha arrencat a dos quarts d’una a la plaça de La Creu Barberà i ha pujat l’avinguda Barberà fins a l’Obrera on s’ha realitzat un vermut popular. 

Eric Laredo, del Moviment Popular de Sabadell, ens ha explicat que les principals reivindicacions d’enguany són l’encariment de la vida i la crítica a la reforma laboral en una manifestació convocada per diferents col·lectius de la ciutat com la CNT, CGT i la COS entre d’altres. “Aquest any hem decidit començar el recorregut al sud i acabar a l’Obrera per celebrar també el setè aniversari de la seva ocupació”, ha afegit Laredo.

Participants a la manifestació / VICTÒRIA ROVIRA

Participants a la manifestació / VICTÒRIA ROVIRA

Manifestants reivindicant millores laborals / VICTÒRIA ROVIRA

Per Allan Contreras, membre de l’Obrera, la manifestació ha estat positiva i ha servit per poder tornar a fer una convocatòria unitària a la ciutat entre sindicats i moviments socials. “Tot i la bona sintonia d’avui cal continuar organitzats i ser cada cop més, ja que vivim en una ciutat molt gran i segur que podem aconseguir-ho”, ha comentat Contreras.

Lectura del manifest / VICTÒRIA ROVIRA

Entrega d'un panflet Victòria Rovira

Entrega d’un panflet/ VICTÒRIA ROVIRA

Al final del trajecte, que ha succeït sense cap incident, s’ha llegit un manifest criticant l’actual reforma laboral perquè segons els convocants no varia massa de l’anterior, també s’ha parlat de l’augment dels preus i el conflicte entre el professorat i la Conselleria d’Educació.

Publicitat
Comentaris
To Top