Ciutat

‘Cuixa Forta Talks’: Els millors moments de la conversa entre Carme Forcadell i Marta Pontnou

Diari de Sabadell arrenca un conjunt de diàlegs entre l’assessora d’imatge i columnista Marta Pontnou i diferents dones de Sabadell, una secció anomenada Cuixa Forta Talks. Arrenquem la primera conversa amb Carme Forcadell, expresidenta de l’ANC i del Parlament de Catalunya.

La seva tria no és pas casualitat: són amigues des què Pontnou va començar a assessorar els dirigents d’ERC en la seva indumentària i look, inclosa Forcadell. Van connectar molt de pressa i l’amistat va seguir els tres anys i mig que la republicana ha passat a la presó. Així es percep al llarg de la conversa, centrada en les seves visions feministes de la societat d’avui.

El sentiment de pertinença

Masclisme

Revisar el contingut audiovisual

Les trobades a la presó

Carme Forcadell: “Semblàvem dives davant del vidre de la presó”

Comentaris
To Top