Publicitat
Ciutat

Sabadell celebra la Festa de l’Animal de Companyia al parc de Catalunya

Un dels nous panells informatius del parc Catalunya / CEDIDA

Passejades amb gossos, xocolatada popular, exhibició canina, masterclass de zumba, quinto solidari i desfilada de gossos en adopció, entre d’altres. La plaça Argub del parc de Catalunya acollirà aquest diumenge de 9.30 h a 20 h la 17a Festa de l’Animal de Companyia, una festa organitzada a càrrec de la Protectora d’Animals de Sabadell. Una activitat que es recupera després de dos anys d’aturada per la pandèmia. 

La jornada s’iniciarà amb una passejada de gossos pel Parc amb pautes sobre una passejada de qualitat, oberta a tot el públic. A continuació, tindrà lloc una masterclass de zumba, a càrrec de l’Escola de dansa Mònica Escribà i una xocolatada solidària, a càrrec de Xurreria La Floresta. Els gossos prendran protagonisme amb la desfilada de gossos en adopció (12.10h) i el concurs popular caní (12.40h). Per tancar el matí, es preveu un dinar de carmanyola. Durant la tarda, s’ha previst un espectacle infantil (16.30 h) i un taller de jocs olfactius per a gossos (18.15 h), a càrrec de l’educadora canina de la Protectora.

Aquesta festa ja fa més de quinze anys que se celebra, només interrompuda per la Covid. Els objectius de la protectora és fomentar les adopcions i la tinença responsable d’animals, conscienciar sobre l’abandonament d’animals de companyia i afavorir la bona convivència entre gossos i persones.

Publicitat
Comentaris
To Top