Publicitat
Ciutat

Aigües Sabadell obre una nova Oficina de Barri al Poblenou

Aigües Sabadell obre una nova ‘Oficina de Barri’ al Poblenou
Aigües Sabadell obre una nova Oficina de Barri al Poblenou / CEDIDA

Aigües Sabadell i l’Associació de Veïns del Poblenou han signat un conveni per obrir un nou punt d’atenció presencial al barri. La primera Oficina de Barri es va obri el passat mes de desembre a la seu de l’Associació de Veïns de Can Puiggener. Després d’aquesta primera experiència, Aigües Sabadell obre ara el seu segon punt d’atenció descentralitzat, que se suma a l’atenció a l’oficina central del carrer Sant Llorenç. Al Poblenou, l’oficina s’obrirà un cop al trimestre al Centre Cívic, al carrer del Remei, 3.

En aquesta nova oficina els veïns i veïnes del Poblenou podran realitzar tot tipus de tràmits: pagament de rebuts, consultes de factures, canvis de nom, altes i reclamacions. ‘L’oficina de barri’ obrirà un cop al trimestre, coincidint amb la facturació de l’aigua al Poblenou.

Aigües Sabadell té la intenció d’estendre una xarxa d’atenció descentralitzada als barris més allunyats del Centre. Aquestes noves ‘oficines de barri’ volen donar un servei més proper a la ciutadania, realitzant tot tipus de gestions comercials i resolent dubtes als veïns i veïnes sense necessitat de desplaçar-se fins a la seu d’Aigües Sabadell, al Centre de la ciutat.

Aigües Sabadell obre un nou punt d’atenció a Can Puiggener

Publicitat
Comentaris
To Top