Publicitat
Diners

Agilitat i planificació, dos conceptes bàsics per al creixement d’una empresa

Xarxa Onion Agilitat

Eduard Urruticoechea assegura que la gran majoria d’empreses multinacionals de gran envergadura fan ús de l’OKR per poder mesurar les seves metes

La conferència organitzada per la Xarxa Onion es va dur a terme ahir / VICTÒRIA ROVIRA

Les empreses sovint tenen dificultats a l’hora d’establir metes que es puguin mesurar. La falta planificació i de mètodes i eines àgils acostuma a ser-ne el motiu principal. Així ho adverteix el desenvolupador de projecte de Beyond, Eduard Urruticoechea, que va dur a terme una conferència el passat dimecres al Centre de Promoció Empresarial. La Xarxa Onion va ser l’entitat encarregada d’organitzar-la.

OKR, la solució

La solució principal a aquesta problemàtica habitual és la implantació d’OKR (objectius i resultats clau), una metodologia per definir objectius que ajuda als equips a establir metes clares que es poden mesurar. En definitiva, permet accelerar el creixement d’una empresa. “Les empreses tecnològiques tenen en comú que creixen a una gran velocitat. Però com ho fan? A través d’OKR. Qualsevol companyia que vulgui fer un pas endavant ha de plantejar-se utilitzar aquesta metodologia”, va assegurar Eduardo Urruticoechea.

El desenvolupador de projectes de Beyond va afegir més avantatges de l’OKR: la metodologia facilita el treball en equip, permet crear transparència, millora la relació entre empleats i directius, optimitza el temps, disminueix el risc de patir una crisi i, finalment, incrementa la rendibilitat i productivitat de l’empresa.

“En definitiva, l’OKR permet a les companyies tenir un mètode més àgil i una millor planificació. És la millor metodologia per aconseguir les metes proposades”, va concloure Urruticoechea.

Publicitat
Comentaris
To Top