Publicitat
Ciutat

La plantilla de la Policia Municipal de Sabadell s’amplia amb nou places noves

Un cotxe de la Policia Municipal de Sabadell / D.S.

El govern pretén reorganitzar l’estructura de la Policia i arribar a les 276 places, un pla que es va definir el 2019

Un cotxe de la Policia Municipal de Sabadell / D.S.

Nou noves places d’agents de Sabadell. La plantilla de la Policia Municipal de Sabadell s’incrementarà nou places per fer “el servei més eficient” i “augmentar la seguretat”. Així ho ha aprovat la Junta de Govern Local, que ha definit les bases que regularan l’oposició per cobrir nou places, incloses en l’oferta pública d’ocupació corresponent a l’any 2021 i a l’oferta pública d’ocupació parcial del 2022.

El govern pretén reorganitzar l’estructura de la Policia i arribar a les 276 places. És el propòsit que es va marcar l’anterior govern en el Pla Director de la Policia Municipal. Segons el que preveia aquest pla, l’ampliació de la plantilla sumada a les substitucions per jubilacions previstes fins al 2025 comportarà la incorporació de 125 agents nous.

De forma paral·lela, s’estan posant noves eines de treball per “augmentar la seguretat”, com ara la renovació la flota de vehicles o el projecte per a la instal·lació de càmeres a l’espai públic. La reorganització “permetrà optimitzar els recursos de la plantilla” del cos. Les places són d’agent de la Policia Municipal Sabadell, enquadrades a l’Escala d’Administració Especial, Subescala de Serveis Especials, Escala Bàsica, Classe Policia Local, Grup C2.

La Policia Municipal ampliarà la plantilla amb 32 noves places aquest any

GRÀFICS | Sabadell, ciutat sota vigilància: les multes de radar pugen un 584% el 2021

Quesada (Policia Municipal): “Sense seguretat no es poden exercir els drets i llibertats”

Publicitat
Comentaris
To Top