Ciutat

Abans i després: així ha canviat el carrer de la Indústria

El carrer de la Indústria, amb les obres acabades / VICTÒRIA ROVIRA

La pacificació del primer tram del carrer de la Indústria, al Centre, ja és una realitat després de nou mesos i mig d’obres.

Des del passat 31 d’agost fins a la setmana passada, s’ha estat treballant per convertir el tram del carrer de Sant Joan a Sant Llorenç en un espai amb prioritat per als vianants, on la calçada i la vorera es troben al mateix nivell i el pas dels vehicles es limita als veïns, serveis i emergències. La resta d’usuaris que vulguin anar al carrer de la Indústria, hi poden entrar des dels carrers de Sant Llorenç o Sant Cristòfol, en aquest cas a 10 km/h.

Amb les obres, s’ha guanyat verd urbà amb nous parterres al voltant dels arbres existents, que s’han mantingut, i s’ha ampliat el nombre de bancs i cadires per seure, alhora que s’ha renvoat la il·luminació.

El projecte ha tingut un cost de prop de 743.000 euros, en part finançats amb fons europeus EDUSI. Els treballs han acabat amb poc més de quatre mesos de retard, després que ja van començar un mes després del previst inicialment, i també les puges de setmanes enrere van fer demorar-los.

El personatge: què us sembla la pacificació del carrer de la Indústria?

Comentaris
To Top