Ciutat

Dos incendis de matolls en una tarda a Sabadell

Dos incendis durant la tarda de dimecres, 29 de juny, van cremar matolls a diferents ubicacions de la ciutat. El primer, a prop de l’avinguda de Matadepera, mentre que el segon es va originar a la zona del riu Ripoll.

A les 16.25h, es va produir un incendi a la cruïlla de l’avinguda de Matadepera amb el carrer de l’alcalde Ribé, per causes desconegudes. Va afectar una extensió de 200 metres. Una unitat dels ADF va apagar el foc.

Incendi a zona perillosa

Poc després, a les 18.43h, a la zona del riu Ripoll, un altre foc per causes desconegudes va afectar una extensió de 80 metres quadrats de matolls. Hi van actuar tres unitats de la Policia Municipal de Sabadell, mentre que una dotació de bombers va apagar el foc.

Comentaris
To Top