ESPORTS

El CE Sabadell convoca Junta General per aprovar una ampliació de capital de 3,1 milions

Junta General CE Sabadell
Imatge d'una Junta General del Centre d'Esports / Ll.F.

Com ja va anunciar el president Esteve Calzada a la roda de premsa, una de les primeres mesures per combatre l’actual situació econòmica consisteix en una imminent ampliació de capital. Es podria considerar el primer tram de l’ambiciós Pla ‘CES28’ que hauria de culminar amb l’entrada de nous inversors i un total de 17 milions d’euros.

De moment, el club ha convocat una Junta General Extraordinària pel 2 d’agost a les 18 hores (en primera convocatòria) que té com a punt clau, l’augment del capital social de l’entitat per un import màxim fins a 3.150.000 euros, mitjançant l’emissió de 10.500.000 noves accions, iguals, indivisibles i acumulables, de 0,30 cèntims de valor nominal cadascuna. L’import haurà de fer-se amb aportacions dineràries amb la subscripció de les accions.

Aquest primer pas pretén aconseguir una entrada de diners per millorar els ingressos de la temporada 22/23 i podria tenir una influència directa en les noves incorporacions a la plantilla. La idea és involucrar també el teixit empresarial de la ciutat i no es descarta demanar la participació dels socis com una part fonamental de la societat arlequinada.

Comentaris
To Top