Publicitat
EL TEMPS

Una nova onada de calor sacseja Sabadell

Onada de calor a Sabadell
Les temperatures tornen a augmentar el cap de setmana i encara ho faran més la setmana que ve / Arxiu

El segon cap de setmana de juliol ha tornat a ser intens. I és que una nova onada de calor ha arribat a Sabadell. Les temperatures d’aquests dies se situen entre els 23 i els 31 graus, fent que la xafogor sigui asfixiant.Alguns dels mètodes per suportar la calor són beure molta aigua, tenir la casa ben ventilada i evitar sortir les hores més crítiques de sol.

Si aquest cap de setmana ja és angoixant, els pròxims dies s’espera que es puguin arribar als 40 graus durant el dia i 24-25 durant la nit. Per a fer-hi front el Servei Meteorològic de Catalunya ja ha activat l’avís per calor per a dimarts i Protecció Civil ha posat en alerta el pla PROCICAT.

Publicitat
Comentaris
To Top