ESPORTS

El porter Sergi Puig (Ponferradina) és el segon fitxatge del Sabadell

Sergi Puig
Sergi Puig arriba procedent de la Ponferradina / CEDIDA

El segon. Després del retorn de Sergio Montero, el Centre d’Esports ha oficialitzat l’arribada del porter Sergi Puig, procedent de la Ponferradina. Es tracta d’un producte del planter del FC Barcelona on va coincidir, en la seva millor temporada (16/17), amb l’actual tècnic arlequinat Gabri Garcia quan dirigia el juvenil A blaugrana. Aquesta circumstància ha estat clau perquè ara accepti la proposta del Sabadell.

Sergi Puig té 23 anys i va començar a jugar a l’equip de la seva localitat, Premià de Dalt. Fins a categoria infantil, quan va ser reclutat pel FC Barcelona per militar en el cadet. Va anar pujant categories i també v a ser cedit a l’Hospitalet de Tercera Divisió per tenir minuts i guanyar experiència. En la temporada 18/19 va marxar al Conquense, però només va jugar tres partits, i va retornar al filial del Barcelona en la 19/20 (6 partits).

On va tenir més oportunitats va ser al filial de la UD Las Palmas en la temporada 20/21, sent protagonista en un total de 19 partits. Això li va permetre fer el salt a la Ponferradina la passada campanya, convertint-se en el tercer porter. Només va disputar un partit. Com a curiositat i connexió arlequinada, la seva parella durant tres anys va ser l’Ari, filla de l’exjugador del Centre d’Esports, Xavi Aguado. Ara ja no és així.

Aquesta setmana, la direcció esportiva del Centre d’Esports espera tancar diverses operacions ja en marxa per poder donar forma a la plantilla 22/23 que probablement començarà la pretemporada la setmana vinent amb un grup ja més nombrós de jugadors. Els següents podrien venir del Lleida Esportiu i també s’insistirà en la cessió de Max Svensson (Espanyol B). D’altra banda, l’exarlequinat Dani Sánchez serà rival en el grup 2 després de fitxar pel Numància.

Comentaris
To Top