Publicitat
Diners

La Cambra de Sabadell arriba a un acord amb la Fundación Empresa y Clima (FEC)

L’entitat econòmica es converteix en membre Silver de la fundació, la qual cosa li permetrà participar en la formulació de polítiques mediambientals

La Cambra de Comerç de Sabadell ha arribat a un acord amb la Fundación Empresa i Clima (FEC), un ens referent per a les empreses en termes de sostenibilitat. De fet, l’entitat econòmica es converteix en membre Silver de la fundació, la qual cosa li permetrà participar en la formulació de polítiques mediambientals, així com pertànyer a un ampli grup d’empreses amb un interès comú en la lluita contra el canvi climàtic.

Gràcies a l’entesa, la Cambra també podrà mesurar la seva petjada de carboni i guanyarà visibilitat en el sector empresarial orientat al medi ambient. A banda, podrà participar en la captació de projectes de cooperació nacional i internacional d’interès mutu. A més, tindrà accés directe i immediat a notícies, regulacions legislatives, agenda i tota mena d’informació rellevant.

“Aquest acord permetrà oferir condicions preferents per l’estudi del càlcul d’emissions de CO2 per a les empreses de la nostra demarcació”, afegeix el president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Alberich.

Publicitat
Comentaris
To Top