oci

El Triquell presentarà el seu primer disc l’any que ve a la Sala Apolo

triquell euforia tv3

Després de l’estiu, l’artista presentarà la seva primera cançó, que es mourà entre el pop i la música urbana

El Triquell, en una imatge d'arxiu durant el programa

El Triquell presentarà el seu primer disc en el marc del Guitar BCN a la Sala Apolo de Barcelona el pròxim 13 de maig. El cantant de Sant Quirze del Vallès i vinculat a Sabadell va participar en la primera edició d’Eufòria i va ser el segon concursant més votat del programa. El Triquell entrarà aviat a l’estudi per a enregistrar-hi algunes de “les moltes cançons que té preparades i que per la seva qualitat” van convèncer l’equip del segell independent barceloní Halley Records, responsable de les carreres discogràfiques d’Oques Grasses, Stay Homas, Suu, Els Catarres, Roba Estesa, Meritxell Neddermann o Lildami.

Passat l’estiu, l’artista presentarà la seva primera cançó, que es mourà entre el pop i la música urbana. Després de quatre mesos submergit en el programa, el cantant entrarà per fi a l’estudi per exercir-hi una de les seves principals passions: la producció i la gravació de cançons.

Les entrades es posen a la venda aquest dilluns a les 10 del matí al web del festival.

Triquell: “‘Eufòria’ ha estat una forma d’odiar-me i d’estimar-me”

Comentaris
To Top