ESPORTS

Aitor Pascual, a prop de tornar a Sabadell

Aitor Pascual, durant la seva etapa al Centre d'Esports Sabadell / LL. FRANCO

La direcció esportiva del Centre d’Esports Sabadell treballa en la incorporació del lateral dret Aitor Pascual, segons ha pogut saber Diari de Sabadell. Aquest dimarts, el jove jugador de Ferrol s’ha desvinculat del Badajoz, equip on ha militat les dues darreres temporades, i la seva arribada podria ser una realitat en els pròxims dies. Aquesta darrera temporada, Pascual ha jugat un total de 23 partits, participant en la majoria d’ells els 90 minuts de joc.

Pascual podria retrobar-se amb l’afició arlequinada dos anys després d’abandonar la Nova Creu Alta. El jove gallec de vint-i-tres va formar part de la històrica plantilla que l’estiu del 2020 –avui 26 de juliol se celebren dos anys– de l’ascens a la Segona Divisió a Marbella. Durant l’etapa al Centre d’Esports Sabadell, Pascual va trobar-se amb la forta competència d’Óscar Rubio al carril dret, però, tot i això, va deixar mostres suficients de la seva qualitat, durant els 21 partits que va defensar la samarreta arlequinada.

Eudald Vergés, tancat

Després de conèixer-se l’arribada aquest dimarts de Juanmi Carrión, s’espera que en els pròxims dies es faci oficial el fitxatge d’Eudald Vergés, provinent de l’FC Andorra. L’acord amb el Centre d’Esports Sabadell és total i des del club es confia que abans d’acabar la setmana ja es pugui incorporar a les ordres de Gabri Garcia. Amb l’arribada de Vergés, el club arlequinat cobreix el lateral esquerre amb el tàndem Carrión-Vergés.

Comentaris
To Top