Publicitat
Ciutat

Sabadell, en alerta per pluges intenses aquest dimecres

L’episodi de pluges arribarà aquest dimecres per tancar el juliol més càlid de l’última dècada

Imatge d'arxiu d'un dia de pluja a Sabadell

L’onada de calor que ha colpejat Sabadell aquestes dues últimes setmanes dona un respir a la ciutat. Després de diverses jornades amb els termòmetres enfilant-se per sobre dels 30 graus, les temperatures començaran a baixar a partir d’aquest dimarts. L’evolució meteorològica ha permès el Departament d’Interior eliminar les restriccions per risc d’incendi a Sabadell i al seu entorn.

La treva que ha començat aquest dimarts vindrà a més acompanyada d’aigua. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de situació de perill per intensitat de pluja a Sabadell, en un episodi de precipitacions que afectarà també aquest dimecres la Garrotxa, Osona, el Ripollès, el Vallès Oriental, el Vallès Occidental, el Maresme, el Barcelonès, el Baix Llobregat i el Garraf.

En aquestes zones del territori es podrien superar els 20 litres per metre quadrat en 30 minuts i els xàfecs poden anar acompanyats localment de tempesta, segons ha advertit el Meteocat. La calamarsa o la pedra també poden ser protagonistes en alguns punts concrets.

L’arribada de les pluges tanca un mes de rècord. Aquest juliol està sent el més càlid en tretze anys a Sabadell, amb temperatures que han arribat als 31 graus de manera ininterrompuda durant més d’una vintena de dies.

El juliol més càlid en tretze anys a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top