ESPORTS

Eudald Vergés, desena incorporació del CE Sabadell

Eudald Vergés, celebrant un gol amb l'Andorra / FC ANDORRA

Finalment, i després de diversos dies amb l’acord tancat entre totes les parts, el Centre d’Esports Sabadell ha fet oficial, aquest dijous, l’arribada del lateral esquerre Eudald Vergés. El jove jugador de vint-i-cinc anys, qui arriba en qualitat de cedit provinent de l’FC Andorra, ja s’ha entrenat aquest dijous sota les ordres del tècnic Gabri Garcia.

Nascut a Torelló, Vergés es va formar a les categories inferiors del Manlleu i de la Damm. L’estiu del 2021 va arribar al Principat, on va disputar un total de vint-i-set partits amb el conjunt d’Eder Sarabia a la Primera Federació. Tot i la competència amb Martí Vilà, Vergés va disputar més de 1.300 minuts i va marcar dues dianes, la primera del conjunt a la 1a RFEF, amb el recentment equip de la Lliga Smartbank. Aquest mateix dimecres al vespre, Vergés va disputar més de 70 minuts en l’amistós del conjunt del Principat davant el Girona FC.

Coch s’allunya del CE Sabadell

D’altra banda, en les darreres hores s’ha conegut l’interès del Fuenlabrada per incorporar Aleix Coch. Tot i algunes informacions que apuntaven amb la possibilitat de la seva continuïtat a la Nova Creu Alta i l'”optimisme” de la direcció esportiva arlequinada, tot indica que Coch posarà punt final a la seva etapa a Sabadell.

Comentaris
To Top