Oci i cultura

10 lectures sabadellenques per endur-se a la platja

llibres sabadell

Banyador, tovallola i un bon llibre. Aquí en teniu uns quants amb segell sabadellenc per gaudir aquest estiu

Banyador, tovallola i un bon llibre. Aquí en teniu uns quants amb segell sabadellenc per escollir en funció dels vostres gustos. Ciència-ficció, amor, sexe, viatges, història, futbol, detectius…

1. La cantant de Fado
Jordi Campoy

Una lectura per enganxar-s’hi des del primer moment protagonitzada per un pianista amb sequera creativa. Secrets, misteris i un amor per resoldre.

2. La vida autèntica
Montse Barderi

És una novel·la que arriba a l’ànima. La protagonitza l’Oliver, un escriptor de renom que decideix ajudar un excompany de classe a enamorar mitjançant cartes una dona.

3. Los herederos del opio
Josep Prat

Un gran recull de cròniques des de Vietnam. La millor manera de viatjar des d’un llibre. Muntanyes selvàtiques, carreteres mal asfaltades i poblacions plenes de soldats.

4. Dolça introducció al caos
Marta Orriols

Quan la Marta comunica al Dani que no vol ser mare, s’obre una esquerda a la relació. La sabadellenca exhibeix la seva habilitat narrativa per descriure les emocions i pulsions més íntimes.

5. El historiador en el estadio
Toni Padilla

Els aficionats del futbol que necessitin reposar de l’intens soroll dels fitxatges d’estiu, que llegeixin aquest llibre que entrellaça història, geopolítica i futbol en els cinc continents. La història de 40 clubs, explicada amb rigor.

6. El misterio del Nicho
Ángeles Mañas

Una novel·la policíaca per devorar, protagonitzada per una intrèpida inspectora.

7. Les màquines del caos
Ricard Efa

Ciència-ficció a un ritme vertiginós, plena d’acció. El caos amenaça tot el sistema, tal com veiem a través de diversos personatges que seran clau en l’esdevenir del planeta.

8. Satisfiers
Laura Rosel i Montse Barderi

Set dones de més de 40 anys, entre les quals les sabadellenques, converteixen aquest llibre en un sopar d’amigues on es parla sense tabús de sexe, a partir d’experiències pròpies.

9. A les ciutats
amagades

Natalia Cerezo

Un recull de 15 contes que permet endinsar-se en la personalitat, profunda i a voltes poètica, de personatges que viuen un estiu calorós i plàcid, un idil·li amb un veí o una pèrdua durant la infantesa. La prosa delicada i detallista de la castellarenca us captivarà.

10. La segona estrella
Albert Plans

Una primera novel·la trepidant i addictiva del guionista sabadellenc. La Sara, que desperta sense recordar qui és, emprèn un viatge per un planeta devastat pels estralls del canvi climàtic. Algú la vol assassinar.

Comentaris
To Top