Diners

Educa Borràs llançarà una nova línia de joguines de la mà de DeAPlaneta

Educa Borràs Milo

La col·lecció, que constarà de puzles 2D i diferents jocs educatius, es comercialitzarà a partir de l’any 2023

L’empresa vallesana Educa Borràs i DeAPlaneta Entertainment han arribat a un acord per llançar una nova línia de joguines basada en la sèrie preescolar d’animació Milo. La col·lecció constarà de puzles 2D i diferents jocs educatius.

La marca Nois, pertanyent a Educa Borràs, traurà al mercat la seva pròpia col·lecció de pupitres, pissarres i passejadors amb els principals personatges de la sèrie, que s’emet diàriament en el canal infantil Clan de Televisió Espanyola.

La comercialització, el 2023

La comercialització d’aquests productes està prevista per al mes de maig de 2023 i seran distribuïts a Espanya, Andorra i Portugal.

El director de màrqueting de la companyia vallesana, Frédéric Barré, assegura que la sinergia amb DeAPlaneta Entertainment permetrà potenciar la marca de Milo, una sèrie que considera que és un “autèntic èxit entre els més petits”. “Des d’Educa Borràs celebrem aquesta relació i confiem en el potencial a llarg termini que té aquesta propietat icònica”, afegeix.

Comentaris
To Top