Ciutat

Un intens xàfec deixa 10,7 litres per metre quadrat a Sabadell

Els sabadellencs han omplert les xarxes d’imatges mostrant l’intens xàfec que ha caigut des de les cinc de la tarda

Una dona, sota la pluja d'aquest divendres / VICTÒRIA ROVIRA

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) havia anunciat hores abans l’arribada d’intenses pluges que havien d’afectar Sabadell aquest divendres a la tarda. La previsió no ha fallat. A les cinc, un intens aiguat ha caigut a la ciutat, obligant a obrir el paraigües i provocant corredisses entre els menys previsors que voltaven pels carrers. Segons el Meteocat, la pluja ha descarregat 10,7 litres d’aigua per metre quadrat.

L’aigua ha arribat a més acompanyada d’un fort vent, que ha buidat les places i terrasses de gent. La tempesta ha durat poc menys d’una, sense que hagin trasncendit de moment grans incidències ni danys materials. A més, les temperatures han caigut dràsticament. Els termòmetres han passat de superar els 30 graus a baixar fins els 18 durant la tarda.

Els sabadellencs no han dubtat en inundar les xarxes d’imatges de les fortes pluges. Minuts abans que arribessin les precipitacions als barris, nombrosos usuaris han penjat fotografies del cel, on els núvols presagiaven la magnitud del xàfec.

El passat divendres, el cel també va descarregar sobre la ciutat de Sabadell, deixant petites incidències, com la caiguda d’algun arbre, sense que s’haguessin de lamentar danys personals.

Pel que fa a les previsions meteorològiques d’avui, dissabte 6 d’agost, el Meteocat indica una jornada plenament assolellada.

Comentaris
To Top