Diners

Fluidra dona sis piscines a entitats socials de Catalunya i Colòmbia

4.000 persones, principalment infants amb dificultats d’accés a piscines, es beneficiaran del projecte solidari de l’empresa d’origen sabadellenc

Imatge de la piscina que ha entregat la fundació de Fluidra a l’Associació Esportiva Ciutat Vella / CEDIDA

Fluidra ha posat en marxa, a través de la seva fundació, un nou projecte solidari. L’empresa d’origen sabadellenc ha fet una donació de sis piscines a entitats del tercer sector de Catalunya i de Colòmbia. Més de 4.000 persones, principalment nens i nenes amb dificultats per accedir a piscines, es beneficiaran de la iniciativa, que rep el nom de Pon una piscina en tu vida.

Les entitats que durant aquest mes instal·laran les piscines són la Fundació Pere Tarrés (Dosrius, Barcelona), la Fundació Girona Est (Girona), l’Associació Esportiva Ciutat Vella (Barcelona), Emiliani Projects (Medellin, Colombia), la Fundación Resilis (Girona) i la Fundación Verge Blanca (Lleida). Totes elles tenen una coberta feta a mida i una línia de productes de manteniment, que permetran conservar l’aigua.

Iniciativa solidària de Fluidra per ensenyar a nedar a 2.000 nens del Senegal

A partir d’enguany, la donació de piscines és un projecte fix per a la fundació de Fluidra, que anualment pretén destinar una part del seu pressupost a contribuir que el màxim nombre de persones tinguin accés al benestar i a l’oci.

Publicitat
Comentaris
To Top