Publicitat
EDITORIAL

Pacificar amb estratègia

En els darrers mesos hem vist com s’han començat a pacificar diversos carrers de la ciutat. Per exemple, està en obres un tram del de la Concha Espina (Campoamor) i tot just ara han acabat les obres a diversos carrers del sector Creueta del Centre (Sant Honorat, Vapor, Arimon i Soledat).

En el cas d’aquests darrers carrers, els veïns es queixen que l’Ajuntament ha estat poc atrevit i, de fet, asseguren que tal com ha deixat aquests espais, pràcticament s’aconseguirà el contrari del que es buscava: més velocitat i més cotxes en comptes de reduir el trànsit i la rapidesa dels vehicles.

A l’espera de veure si el consistori acaba posant més jardineres o altres elements per reduir el trànsit rodat, el que comencem a veure a la ciutat és que aquest és el camí a seguir, sempre que es faci de forma estratègica i donant opcions a tothom. Igualment, aquest camí ha d’anar en paral·lel a millorar l’accessibilitat, i començar a deixar enrere les voreres de menys d’un metre d’ample com al carrer de Sant Domènec, al barri de la Creu Alta.

Publicitat
Comentaris
To Top