FESTA MAJOR

El músic Xavi Vidal actuarà per Festa Major de Sabadell a l’Estruch

El músic Xavi Vidal

L’artista oferirà al públic l’espectacle in & out / dins & fora

El cantant, compositor i guitarrista sabadellenc Xavi Vidal actuarà al Pati de l’Estruch per Festa Major , divendres 2 de setembre a les 23 h. L’artista oferirà al públic l’espectacle in & out / dins & fora.

Vidal (1963), que va ser pioner en el rock català liderant el grup La gran aventura, acumula una llarga trajectòria musical de 35 anys. Després de l’aventura amb el grup, va continuar fent camí a través del rock d’autor. El sabadellenc compta amb un extens repertori de discos i d’actuacions arreu.

Alguns dels artistes més influents de la seva carrera són els Beatles, Pink Floyd, The Who, Stones o David Bowie.

Comentaris
To Top