Publicitat
Ciutat

La Festa Major s’acomiada amb pluja a Sabadell

Segons la previsió, l’episodi de pluja podria acabar ben entrada la tarda, fet que permetria gaudir dels focs a Sabadell

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès un avís per pluges aquest dilluns a Sabadell, coincidint amb la cloenda de la Festa Major a la ciutat. Les precipitacions poden arribar als 20 mm cada 30 minuts, especialment durant la tarda.

Les pluges s’estendran per tot el territori català. A Sabadell, els xàfecs poden començar a caure a partir del migdia, però serà entre les 12 i les 18 hores quan podran caure amb més intensitat, arribant acompanyades de fortes ratxes de vent.

Segons la previsió, l’episodi de pluja podria acabar ben entrada la tarda, el que permetria gaudir dels focs a Sabadell, que posaran el punt i final a la Festa Major 2022.

Publicitat
Comentaris
To Top