Ciutat

Paula Saludes, nova subdirectora assistencial de l’hospital Parc Taulí

L’hospital Parc Taulí ha incorporat aquest mes de setembre la Dra. Paula Saludes com a subdirectora assistencial. Farà tàndem amb la Dra. Rocío Cebrián, que dirirgeix la part d’assistència del centre des de fa poc més d’un any.

La nova subdirectora assistencial del Taulí, Paula Saludes / CEDIDA

Saludes es va llicenciar en Medicina i Cirurgia General per la UAB l’any 2009 i es va especialitzar en Medicina Intensiva al mateix Taulí. Des del 2020 era la directora mèdica de l’hospital HM Delfos, on anys enrere havia començat a treballar com a coordinadora del Servei de Cures Intensives i Unitat Coronària.

La seva arribada a l’hospital de Sabadell permetrà centrar-se en Serveis Transversals i especialitats quirúrgiques. Aquesta darrera funció la feia el Dr. Salvador Navarro fins que recentment va ser nomenat degà de la Facultat de Medicina de la UAB, encara que continuarà assessorant el Taulí en cirurgia d’alta complexitat i pacient politraumàtic.

Altres moviments

El Consell de Govern del Parc Taulí va aprovar a finals de juliol dos nomenaments més que canvien l’estructura de l’hospital. D’una banda, el Dr. Bernardo Núñez pren el relleu a la Dra. Pepi Rivera com a director de l’àrea d’Atenció a la Dona i a l’Infant. I d’altra banda, el Dr. Xavier Serra és el nou director del servei de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu en substitució de Salvador Navarro.

Comentaris
To Top