Publicitat
Ciutat

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Narcisa Freixas ja tenen aula

Un endarreriment de les obres dels nous mòduls va generar que els alumnes de 4t no tinguessin els barracons a punt per a l’inici de curs

Relativa normalitat, per fi, a l’Institut Narcisa Freixas i Cruells. L’escola havia d’ubicar a un nou emplaçament els alumnes de 4t d’ESO, la primera promoció del centre, després que aquest any l’escola ja tingui els quatre cursos d’educació secundària plens, de 1r a 4t d’ESO. Els estudiants del darrer curs havien de ser traslladats a un mòdul aeri al pati de l’escola, però l’endarreriment de les obres va provocar que aquests nous barracons no estiguessin llestos per a l’inici del curs 2022-2023.

Aquest dilluns, finalment, els joves de 4t han estat traslladats a les noves aules, després d’una setmana encabits a la resta de mòduls antics, on fan classes els altres cursos de l’institut.

El súmmum d’una escola: no tenir ni els barracons a punt per al nou curs

Gairebé a punt

Aquesta primera setmana ha estat accidentada al Narcisa Freixas. El soroll de les obres ha dificultat el transcurs de les classes. Així ho indicia la vicepresidenta de l’AFA del centre, Rosa Gonzalo, que, malgrat celebrar la notícia, recorda que “encara hi ha rastre de les obres”. De fet, el pati encara està impracticable, ja que la maquinària i alguns sacs de runa encara ocupen gran part de l’espai. “S’ha de retocar la part inferior del mòdul aeri i fer-hi uns lavabos”, indica Gonzalo.

Vista exterior del mòdul prefabricat que acull els estudiants de 4t d’ESO / Lluís Franco

Publicitat
Comentaris
To Top