Diners

Uriach traslladarà la seva seu de Palau a Sant Cugat durant la tardor

Oriol Segarra Uriach

La farmacèutica ocuparà la tercera i la quarta planta d’un edifici de 3.600 metres quadrats

Imatge d'arxiu del conseller delegat d'Uriach, Oriol Segarra / ACN

La farmacèutica Uriach traslladarà la seva seu de Palau-solità i Plegamans a Sant Cugat del Vallès durant la tardor. Així ho ha anunciat aquest dimarts la companyia catalana, que ha detallat que ocuparà la tercera i la quarta planta de l’edifici d’oficines Sant Cugat Green, que té més de 3.600 metres quadrats.

Uriach augmenta les vendes més d’un 40% el 2021


A finals de juny, quan la farmacèutica va adquirir la companyia romanesa Medimow, ja va anunciar la intenció de canviar-se de seu. L’edifici on s’instal·larà Uriach també acull les oficines de la tecnològica DXC Technology. Tot plegat ho ha assessorat la consultora immobiliària Forcadell. La previsió de la farmacèutica durant els pròxims anys és consolidar el seu creixement a Europa.

Uriach va facturar 235 milions d’euros durant el 2021, un 42% més respecte a l’any anterior (en el qual va superar els 165 milions). Les vendes provenen del seu, ara ja únic negoci, Natural Consumer Healthcare, centrat en el client final, és a dir, el consumidor. Cal recordar que MCH Private Equity, firma de capital de risc, juntament amb un grup d’inversors, va arribar a un acord amb Uriach a finals de 2021 per adquirir el 100% de l’activitat B2B de l’empresa, centrada en la fabricació, R+D, llicència i subministrament de productes farmacèutics a tercers.

Comentaris
To Top