Ciutat

L’escola Mare de Déu de la Salut aparta el professor acusat d’abusar d’una menor

Els fets investigats van passar fa 15 anys quan el centre era l’antic Maristes i no es descarta que hi hagi més víctimes

Escola Mare de Déu de la Salut | ACN

La direcció de l’escola Mare de Déu de la Salut ha apartat el professor acusat d’abusar de com a mínim una menor d’edat fa més d’una dècada, segons va revelar una investigació publicada pel diari ‘Ara’ aquest dimarts. El centre, que forma part de la Fundació Escola i Vida, ha pres la decisió en saber que el docent estava sent investigat, apartant-lo així de les classes “automàticament”, tal i com ha confirmat l’ACN.

L’home, que fins ara hauria seguit donant classes a Primària, té 55 anys i suposadament hauria abusat de la nena quan ella en tenia 13, ara fa 15 anys. Segons va avançar el citat mitjà, els Mossos d’Esquadra el van detenir dilluns, i dimarts va passar a disposició judicial a Sabadell, on va declarar davant del titular del jutjat número 2 i posteriorment va quedar en llibertat. La investigació continua oberta davant la possibilitat que hi puguin haver més víctimes.

Detenen un professor de l’antic Maristes de Sabadell per presumptes agressions sexuals

Comentaris
To Top