Ciutat

Farrés farà balanç del seu mandat al Cicle de Debats ‘9 compromisos per Sabadell’

L’alcaldessa valorarà les accions en relació amb els compromisos adquirits l’any 2019

Aquest dimecres 28 de setembre, l’alcaldessa Marta Farrés farà balanç del mandat en la sisena edició del Cicle de Debats 9 compromisos per Sabadell, organitzada per SBD Cercle d’Entitats. La iniciativa va arrencar el 2019 amb motiu de les eleccions municipals d’aquell any i, en el cinquè debat, Farrés va exposar quines serien les línies d’actuació en relació amb les demandes plantejades en les trobades anteriors.

Ara, l’alcaldessa valorarà les accions en relació amb els compromisos adquirits aleshores, en una trobada que tindrà lloc a l’auditori 1 de la Fundació 1859 Caixa Sabadell a les 18.30 h (c/ d’En Font, 25).

SBD Cercle d’Entitats és un punt de trobada d’entitats civils sabadellenques on reflexionar sobre temes que afectin Sabadell. Després que una trentena d’entitats impulsessin el projecte, actualment està format per 130 entitats de l’àmbit social, cultural, esportiu, econòmic i altres.

Comentaris
To Top