ESPORTS

Viñeta i Ortiz uneixen esforços per optar a la presidència del CN Sabadell

Viñeta i Ortiz, aquest migdia a l'Hotel Urpí / D.S.

Gir sobtat a la cursa cap a la presidència del Club Natació Sabadell. Aquest matí, el fins ara precandidat Àngel Viñeta ha anunciat que dissol la seva precandidatura per unir-se a la del precandidat Antonio Ortiz i sumar forces per superar l’aval de les 829 signatures necessàries. D’aquesta manera, la cursa cap a la presidència es redueix a tres precandidats, amb Claudi Martí, Joan Reixach i Antonio Ortiz.

En una roda de premsa tancada a preguntes dels mitjans, celebrada a l’Hotel Urpí davant una trentena de persones, Viñeta ha detallat els motius que l’han empès a prendre aquesta decisió, assegurant que “hem vist els programes que portàvem cada un per separat i en un 90% coincidíem”, mentre ha defensat que “nosaltres som els que representem el canvi. Aquestes coincidències ens portaran a la victòria de l’Antonio Ortiz”.

Per la seva part, el precandidat Ortiz ha volgut donar les gràcies a Àngel Viñeta “pel suport a la nostra candidatura d’ell i de tot el seu equip. És un pas important de dues persones que venim a aportar la nostra experiència”. Així mateix, Ortiz s’ha mostrat optimista per aconseguir les signatures necessàries i es marca l’objectiu d’aconseguir-ne 1.500, encara que les firmes recollides fins el dia d’avui per Àngel Viñeta no puguin ser comptabilitzades.

Comentaris
To Top