Oci i cultura

Comença la Festa del Cine: quines pelis pots veure a Sabadell?

Els cinemes Imperial i Eix Macià s’adhereixen a la campanya de descomptes: consulta la programació

Imperial / D.S.

La Festa del Cine ha començat arreu d’Espanya aquest dilluns 3 d’octubre i s’estendrà fins al dijous, 6 d’octubre, durant quatre dies. A Sabadell, els Cines Imperial i Eix Macià s’han adherit a la campanya, que promou descomptes a totes les pel·lícules de la cartellera, que costaran només 3,5 euros.

Per aconseguir el descompte a les entrades durant la Festa del Cine només caldrà acreditar-se gratuïtament per internet, de forma individual o grupal, per a un màxim de 10 persones. Cal omplir un formulari i rebràs l’acreditació al correu electrònic. Caldrà presentar-la en el mòbil o impresa a l’entrada dels cinemes.

Els menors de 14 anys i els majors de 60 anys no necessitaran l’acreditació, poden gaudir de la promoció només ensenyant el DNI.

Pel·lícules a Sabadell

A Sabadell, una de les grans pel·lícules que es podrà veure serà Avatar, que retorna novament a la gran pantalla. Si tenim ganes de riure, en clau de comèdia, la cartellera inclou La vida Padre, amb el català Enric Auquer. I parlant de pares, també podrem veure Padre no hay mas que uno 3, que ha estat un èxit en recaptació.

També podrem veure cares conegudes de Hoolywood, com George Clooney i Julia Roberts a Viaje al Paraíso.

Els més petits, podran gaudir d’una pel·lícula d’animació infantil en català, Els Cercamons; o de Tadeo Jones 3.

Pots consultar les pel·lícules als portals del Cinema Imperial o de l’Eix Macià.

Comentaris
To Top