Oci i cultura

El Circ Alegria porta a Sabadell acrobàcies entre taurons i sirenes

L’espectacle aterrarà a l’Eix Macià amb una piscina de 24.000 litres

El Circ Alegria aterrarà a Sabadell del 7 al 16 d’octubre / cedida

El Circ Alegria arriba a Sabadell amb una quarantena d’artistes i una gran piscina de 24.000 litres d’aigua, que la companyia trasllada de ciutat a ciutat. Del divendres dia 7 al diumenge 16 d’octubre, s’instal·larà amb una gran carpa climatitzada a la plaça de Francesc Macià, a davant d’El Corte Inglés, sota el títol Circo Sobre Agua 2.

D’aquesta manera, el circ ofereix als assistents la possibilitat de gaudir d’un “oceà hologràfic”. A través de projectors làsers, es podran veure fins a una desena d’animals marins en 3D, creats mitjançant rajos làser, compartint espectacle amb els artistes. Paral·lelament, la quarantena d’artistes realitzaran “xous d’alt risc”.

S’hi podran veure números d’aros aeris, d’skate, de trapezistes voladors, de contorsionisme, de màgia i de comicitat, a més de fonts d’aigua dansaires. Hi haurà pirates, sirenes, taurons i milers de peixos. La directora artística de l’espectacle, Dicky Faggioni, descriu el xou com “un somni” ple de “moments màgics”.

La companyia treballa en l’espectacle des de juny de 2020, sota una monumental escenografia. La funció és tan dinàmica que hi ha més de 200 canvis de vestuari. En el Circ Alegria, hi treballen més d’un centenar de professionals d’arreu del món, que sumen més d’una quinzena d’idiomes i una vintena de nacionalitats. La funció dura una hora i 45 minuts, aproximadament.

Comentaris
To Top