ESPORTS

El Centre d’Esports lamenta “les situacions a la graderia”, però està lligat per la Llei de l’Esport

Sabadell-Eldense
Aspecte de la graderia de preferència diumenge passat davant l'Eldense / Lluís Franco

Arran de les queixes de socis a les xarxes i al mateix club i incidències que s’han produït en alguns partits a les graderies de la Nova Creu Alta, el Centre d’Esports ha fet un comunicat en el qual “lamenta algunes situacions produïdes en els darrers partits disputats a l’Estadi. Des del club s’ha mantingut, es manté i es mantindrà un diàleg amb totes les parts implicades per trobar la millor solució possible. La postura del club sempre estarà dirigida cap a una Nova Creu Alta en la qual l’aficionat pugui gaudir de la millor experiència”.

No obstant això, “en aplicació de la Llei 19/2007 de l’Esport -article 7-2- la seguretat en els esdeveniments esportius està a càrrec dels cossos i forces de seguretat. El club ha celebrat diferents reunions en les últimes setmanes amb els representants d’aquests cossos i forces de seguretat i mantenen que el club ha de complir les directrius d’acord amb l’actual normativa esportiva. Des del Centre d’Esports Sabadell es demana i agraeix la col·laboració de tots els socis”.

Possible protesta

D’altra banda, segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, representants d’algunes penyes estan plantejant als seus socis una possible protesta pel pròxim partit a la Nova Creu Alta davant l’Intercity. La idea seria accedir a l’Estadi 15 minuts més tard per deixar constància del seu malestar amb aquestes situacions que, consideren, no es produeixen a altres estadis de Catalunya. De moment, només es tracta d’una consulta interna i es valorarà durant la setmana que ve després de conèixer la postura del club, gairebé lligat de mans i peus.

Comentaris
To Top