Ciutat

La nova plaça de la Fuensanta, inaugurada: guanya més de 1.400 metres quadrats

La plaça de la Fuensanta de Sabadell / LLUÍS FRANCO
L'antiga plaça de la Fuensanta de Sabadell / LLUÍS FRANCO

La plaça de la Fuensanta de Ca n’Oriac, s’inaugura aquest diumenge a les 10.30 h després que hagin acabat les obres de renovació. La zona ha guanyat 1.426 metres quadrats d’espai renovat per a vianants, la superfície que fins ara ocupaven dos dels carrils de circulació s’ha integrat a la plaça, que ara és d’un sol nivell i amb un paviment també renovat.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa, Marta Farrés, i les entitats del barri. Part de l’arbrat existent s’ha traslladat als nous parterres triangulars que s’han instal·lat a la plaça i s’hi han plantat arbres i vegetació nous. La intervenció ha inclòs altres millores com la recuperació de la font i la instal·lació de nous bancs i papereres. Amb la finalitat de minimitzar la pèrdua de places d’estacionament, el carrer de la Mola s’ha convertit en una via de sentit únic de sortida del barri, i s’hi ha habilitat una línia en semibateria amb noves places d’aparcament.

L’actuació, amb un pressupost de 272.468 euros, forma part del Fem Barri, un programa amb què es pretén que les millores en l’espai públic arribin a tota la ciutat.

Així hauria quedat la nova plaça de la Fuensanta / CEDIDA

Així hauria quedat la nova plaça de la Fuensanta / CEDIDA

Les obres de la plaça de la Fuensanta s’iniciaran la setmana vinent

Comentaris
To Top