Ciutat

FOTOS: Dins del gran dispositiu per trobar l’home desaparegut a Sabadell

cerca jose cañete
El cos de Bombers ha estat l'encarregat de coordinar la nova jornada de cerca / Victòria Rovira

Els dies passen, l’esperança continua. Família, agents policials i emergències mantenen la recerca de José Cañete Cabello, de 74 anys. Aquest dissabte s’ha decidit fer un pas més. Per això, s’ha organitzat un gran dispositiu. Des de les 9h del matí l’Escola Can Rull ha acollit bombers, policia municipal, ADF i voluntaris del barri entre altres. L’espai ha servit de base d’operacions durant el dia.

cerca jose cañete

Policia i bombers s’han coordinat prèviament per acotar la zona / Victòria Rovira

El dispositiu

Així doncs, un seixantena de veïns i una 50 d’agents de l’equip de recerca s’han coordinat per a trobar qualsevol indici que pugui conduir a José. Per fer-ho s’han establert 9 hectàrees de terreny, parcel·lades en 3 sectors. Les zones triades han estat els rodals de Castellarnau, principalment, i Can Deu. El format ha estat el de cerca intensiva, on 3 grups de voluntaris i agents, formats per 20 persones cadascú, han pentinat el terreny acotat.

cerca jose cañete

Uns 60 veïns s’han ofert voluntaris per buscar el José / Victòria Rovira

Abans de sortir els bombers han repartit aigua i entrepans entre els voluntaris. Avituallament que ha estat proporcionat per l’Ajuntament. També mapes, i han llançat un avís ben clar: “Hem d’estar preparats per qualsevol escenari, així que necessitem que tothom estigui ben atent”. La cerca s’ha fet en línia, amb separació d’un metre i mig entre els participants. L’entorn boscós i l’orografia del terreny han complicat la tasca; tot i això, els grups no han deixat de moure’s per la zona durant tota la jornada.

cerca jose cañete

Protecció Civil també s’ha sumat a la cerca de l’home de 74 anys / Victòria Rovira

José Cañete porta desaparegut des del dia 4 d’octubre i se’l busca entre els rodals de Sabadell i Terrassa. L’home, que té alzheimer, va indocumentat i sense telèfon. Es demana col·laboració ciutadana per trobar el José. Si tenen cap informació truquin al 112 o al 900 112 092.

Continua la recerca de l’home desaparegut: “L’únic que m’importa és trobar el meu pare”

Comentaris
To Top