Publicitat
Ciutat

Els núvols arriben aquesta setmana a Sabadell

Aquesta setmana s’espera un lleuger canvi de temps, que pot portar núvols al cel de Sabadell

Aquest cap de setmana ha estat marcat a Sabadell per les altes temperatures, impròpies en aquesta època de l’any. Els termòmetres s’han enfilat per sobre dels 25 graus dissabte i diumenge, en què la sensació tèrmica era més pròxima a l’estiu que a la tardor.

Així, aquesta setmana s’espera un lleuger canvi de temps, que pot portar a Sabadell núvols i una petita baixada de les temperatures. Així, segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), les màximes no superaran els 24 graus, amb els núvols presidint la ciutat bona part del temps.

Tot i això, no s’espera que ens pròxims dies l’aigua descarregui a Sabadell. Sí que ho podria fer a partir de dijous a zones del nord-oest del territori català, segons detallen els pronòstics.

Publicitat
Comentaris
To Top