Ciutat

El Cupó Diari de l’ONCE reparteix un premi a Sabadell

El premi s’ha venut al quiosc que es troba ubicat a la Rambla, 198, regentat pel venedor de l’ONCE, Pedro Lorente

Pedro Lorente, agent venedor de l’ONCE al quiosc ubicat a la Rambla, 198, ha portat la sort a Sabadell. Va vendre un dels premis del ‘Cupó Diari’ d’aquest dimarts que reparteix l’ONCE per tot el territori. El cupó en qüestió ha premiat el sabadellenc que el va comprar amb 35.000 euros i és un dels 49 premis a les cinc xifres del número premiat que es reparteixen per tot el territori. El Pedro és un dels 135 agents venedors dels productes de joc de l’Organització a Sabadell.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen a 19.000 punts de venda d’arreu de l’estat, 2.400 dels quals, es troben a Catalunya. Aquest és només un breu episodi de la carrera del municipi en el món de l’atzar: fa uns mesos la ciutat va repartir 2,4 milions d’euros en la Bonoloto.

VÍDEO: El quart premi de la loteria de Nadal esquitxa Sabadell

Comentaris
To Top