Ciutat

El pessebre gegant ja pren forma a la plaça Sant Roc

La representació nadalenca s’inaugurarà el pròxim dissabte 26 de novembre

La ciutat escalfa motors amb la mirada posada en la campanya nadalenca. Aquest dimarts es va anunciar la data en què tindrà lloc l’encesa de llums de Nadal a Sabadell, fixada el pròxim 26 de novembre. Els preparatius van prenent forma ja aquestes setmanes, en què diversos operaris treballen per posar-ho tot a punt.

Aquest dimarts es va posar en marxa el muntatge del pessebre gegant, que acollirà com és tradició la plaça Sant Roc. L’indret presenciarà durant aquest mes d’octubre les diverses etapes del procés de construcció. Com en el cas de l’encesa, que donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal, està previst que el pessebre s’inauguri el pròxim dissabte 26 de novembre.

L’encesa dels llums de Nadal del 2022 a Sabadell ja té data

Zoom: L’art dels pessebristes

Comentaris
To Top