Ciutat

L’encesa dels llums de Nadal del 2022 a Sabadell ja té data

El Racó del Campanar il·luminat de Nadal / FÈLIX GONZÁLEZ

L’encesa de llums és tradicionalment el tret oficial de sortida de la campanya de Nadal a la ciutat: ves obrint el calendari!

Falten més de dos mesos, però la ciutat ja es prepara per acollir l’època més enlluernadora de l’any. Fa pocs dies us explicàvem que operaris ja treballen en la col·locació de les llums perquè la ciutat llueixi el seu millor aspecte; i ara, hem sabut quin dia s’encendran. A l’espera de saber-ne els detalls i l’hora exacte, agafeu el calendari i marqueu-lo amb una gran ‘X’: l’encesa de llums del 2022 a Sabadell serà dissabte 26 de novembre, segons han apuntat fonts municipals.

Comença la màgia!

A la ciutat l’encesa de llums és tradicionalment el tret oficial de sortida de la campanya de Nadal, per tant, a partir del dia 26 de novembre, la ciutat ja estarà 100% immersa en la màgia i la il·lusió nadalenca. Per si vols començar a impregnar-te de festivitat, aquí pots recuperar les millors imatges de les llums de l’any passat.

Les llums són protagonistes

Fa uns dies, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, va garantir que el municipi celebraria Nadal i que s’il·luminaria tot i la pujada de la llum. Farrés va admetre que potser caldria “fer algun gest” davant aquest escenari amb els preus disparats per una qüestió “d’ètica”.

En aquest sentit, no va descartar, per exemple, fer una reducció de les hores d’il·luminació. Una mesura que l’Ajuntament de Barcelona ja va avançar, que duria a terme, passant a 217 hores, 42 menys que les que hi va haver el 2021. La finalitat és estalviar en consum energètic.

Les llums de Nadal tornaran a il·luminar Sabadell tot i l’elevat cost energètic

Comentaris
To Top