Ciutat

Les entitats socials celebren les jornades ‘Sabadell amb Vàlua’

L'Amanidor, servei de restauració de CIPO / CEDIDA

Una trentena d’entitats del tercer sector de la ciutat tenen cita divendres i dissabte a les jornades Sabadell amb Vàlua

Una trentena d’entitats del tercer sector de la ciutat tenen cita divendres i dissabte a les jornades Sabadell amb Vàlua. La plataforma Vàlua, que aglutinar i enforteix la xarxa d’entitats sabadellenques, té cita a l’Espai Cultura de l’Antiga Caixa de Sabadell 1859, on donaran a conèixer la seva tasca a la ciutat. Actualment, les entitats que la formen atenen més 56.400 persones. Segons la memòria del 2021, Vàlua ha crescut fins a la trentena d’entitats, cinc més de l’any Covid. També les atencions a les persones van augmentar un 4,6 % en relació a l’any 2020.

El programa de les jornades s’inicia a divendres a les 18h amb un acte obert a la ciutadania que tindrà lloc a l’auditori de l’Espai Cultura. Hi intervindran Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector de Catalunya, amb la ponència ‘Tercer Sector de Catalunya, present i reptes de futur’, Roger Torrent, Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

També hi intervendran Montserrat González, tinenta d’Alcaldessa de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Sabadell i Eloi Cortés, Regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell. D’altra banda, Joan Madaula i Ricard Martínez, copresidents de la plataforma Vàlua, aportaran la seva visió.

En acabar l’acte s’oferirà una actuació d’un quartet del Conservatori Municipal de Música i es servirà un refrigeri pels assistents en què es lliuraran els diplomes als representants de les empreses amb Vàlua d’enguany.

El dissabte 22, de 10h a 14h als Jardins de l’Espai Cultura, la Fira d’Entitats del Tercer Sector faran una mostra dels seus serveis i alguns tallers i activitats. A l’espai de l’amfiteatre es podran seguir actuacions com els Clowns d’Êthos, el Concert de Country del grup Allwoods i l’espectacle infantil ‘Un país de conte’ a càrrec de Carles Cuberes.

Empreses amb Vàlua: les companyies del 2020 amb valor social

Comentaris
To Top