Ciutat

Les notícies més detacades d’aquest dimarts a Sabadell

sabadell-algesires

L’actualitat sabadellenca arriba marcada aquest dimarts per les últimes informacions que envolten el Centre d’Esports Sabadell

L’actualitat sabadellenca arriba marcada aquest dimarts per les últimes informacions que envolten el Centre d’Esports Sabadell. A més, en el terreny social, s’han presentat dades de l’Observatori Comarcal del Vallès Occidental sobre violència de gènere a la comarca.

Al partit judicial de Sabadell s’han registrat 212 denúncies per violència contra les dones en el tercer trimestre del 2022, segons les últimes dades de l’Observatori Comarcal del Vallès Occidental. O el que és el mateix: s’interposen 2,5 denúncies cada dia a la nostra ciutat.

Rècord de denúncies de violència de gènere a Sabadell

El Centre d’Esports estaria a prop d’un acord amb un nou grup inversor, segons va avançar el Diari Sport i ha pogut confirmar el Diari. Des de l’estiu passat, el Consell d’Administració del Centre d’Esports manté contactes en diferents fronts amb l’objectiu de sumar nous inversors.

El Centre d’Esports estaria a prop d’un acord amb un nou grup inversor

El diputat de Junts al Parlament i expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, va dur a terme una conferència aquest dilluns al Casal Pere Quart de Sabadell, juntament amb l’economista sabadellenc Joan B. Casas i l’alcaldable de Junts a Sabadell, Lluís Matas, sobre de quina manera afecta el dèficit fiscal a Catalunya.

Joan Canadell: “Una Catalunya independent seria com un país nòrdic”

El servei de Whatsapp s’ha vist afectat aquest dimarts a primera hora per problemes tècnics que impedeixen el funcionament habitual de l’aplicació de missatgeria. Segons assenyala el web especialitzat Downdetector, s’han reportat incidències per part d’usuaris de diverses parts del món.

Caiguda global del servei de Whatsapp

Les xarxes socials s’han escalfat en les darreres hores entre joves de Sabadell i els municipis del seu entorn després de la creació d’un nou compte a Instagram que anuncia el retorn de la Zona Hermètica de Sabadell. Segons ha pogut saber el Diari, es tractaria d’un local habilitat per a l’oci nocturn que estaria ubicat al voltant del polígon Sud-oest de Sabadell.

“Torna Zona Hermètica”? Promocionen un nou local d’oci nocturn a Sabadell

Comentaris
To Top